Welkom op de website van GEVAS

GEVAS is een familiebedrijf, gevestigd in Stabroek, en wordt gerund door de familie van Gaal. Dankzij een jarenlange ervaring in het vervaardigen en plaatsen van hekwerk, kunnen zowel doe-het-zelvers, particulieren als vakmannen bij GEVAS terecht.


Wenst u een omheining rond uw tuin, een industriële poort, een metalen trapleuning ... dan bent u bij GEVAS aan het juiste adres. Breng een bezoek aan ons bedrijf waar u ideeën kan opdoen in onze showtuin. Neem contact met ons op via e-mail of per telefoon/fax. Op basis van uw aanvraag maken wij een gratis offerte.


Perfectie is onze standaard


Wij zijn gespecialiseerd in draaipoorten, schuifpoorten (al dan niet geautomatiseerd en al dan niet voorzien van toegangscontrole), industrieële gaasafsluiting, sierhekwerken, houten afsluitingen. Ook voor trappen, leuningen, ijzeren platforms, brandladders, balkon afsluitingen, raamgrillen, enzovoort kan u op ons een beroep doen.


Al de producten worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Wij beschikken over een uitstekende plaatsingsdienst. GEVAS staat garant voor een prima kwaliteit en levert garantie op alle geplaatste materialen.


Graag staan wij u als klant, zowel particulier als industrieel, zo goed mogelijk ten dienst.

Laatste Realisatie
Stadsbibliotheek
» Bekijk Realisatie...
Gevas Showtuin
Openingsuren
Maan- tot en met vrijdag: 8u - 17u
Zaterdag: 8u - 12u
Zondag en feestdagen gesloten!

U kunt steeds onze showtuin bezoeken!