Gevas, jarenlange ervaring in hekwerk

GEVAS is een echt familiebedrijf opgestart door Toine Van Gaal. Samen met zoon Arnold staan ze in voor de productie van houten en metalen hekwerk op maat. Ook poorten en allerlei smeedwerk worden door Gevas afgeleverd.


In een vroeger leven was Toine uitbater van het Gildenhuis aan de Botermarkt in Zandvliet. Met de nodige expertise startte hij GEVAS. Snel werd het bedrijfsterein aan de Putsebaan te klein en verhuisden ze naar nieuwe gebouwen aan het Laageind in Stabroek.


Een perfecte service op maat


Dankzij een jarenlange ervaring in het vervaardigen en plaatsen van hekwerk, kunnen zowel doe-het-zelvers, particulieren als vakmannen bij GEVAS terecht. GEVAS is gespecialiseerd in draaipoorten, schuifpoorten, industrieële gaasafsluiting, sierhekwerken, houten afsluitingen. Ook voor trappen, leuningen, ijzeren platforms, brandladders, balkon afsluitingen, raamgrillen, ... kan u op ons een beroep doen.


Al onze producten worden steeds op maat gemaakt in onze eigen werkplaatsen en wij beschikken over een uitstekende plaatsingsdienst. GEVAS staat garant voor een prima kwaliteit en levert garantie op alle geplaatste materialen.

Laatste Realisatie
Stadsbibliotheek
» Bekijk Realisatie...
Gevas Showtuin
Openingsuren
Maan- tot en met vrijdag: 8u - 17u
Zaterdag: 8u - 12u
Zondag en feestdagen gesloten!

U kunt steeds onze showtuin bezoeken!