Realisaties

Volg ons op de voet.


Bij onze realisaties kunt u GEVAS-projecten van A tot Z bekijken. Zo kunnen we u een duidelijk beeld van geven van onze expertise dankzij een jarenlange ervaring in het vervaardigen en plaatsen van afsluitingen, hekwerk en kleine constructies.


Al onze producten worden steeds op maat gemaakt in onze eigen werkplaatsen en wij beschikken over een uitstekende plaatsingsdienst. GEVAS staat garant voor een prima kwaliteit en levert garantie op alle geplaatste materialen.


Een uitgebreide ervaring en kennis


Door de uitgebreide ervaring en kennis kunnen wij inspelen op de meest uiteenlopende vragen. Op basis van een tekening of eigen ontwerp, vervaardigen wij uw droompoort of afsluiting. Via deze website kan u ideeën opdoen, maar aangezien het aanbod van poorten, hekwerk en aanverwanten zeer uitgebreid is, zijn niet alle producten beschreven op onze site.


Bekijk alvast even onze producten. Kies rechts een categorie en u kunt onze realisaties bekijken. Indien u nog vragen hebt of informatie wenst, aarzelt u dan niet ons te contacteren.

Gevas Showtuin
Openingsuren
Maan- tot en met vrijdag: 8u - 17u
Zaterdag: 8u - 12u
Zondag en feestdagen gesloten!

U kunt steeds onze showtuin bezoeken!